Menukaart

To share
Crostini, ricotta, casselerspek 12.00
Parijse champignons, lookboter 11.50
Krokant gebakken mosselen, tartaar 13.00
Voorgerechten
Pompoensoep, gelakt buikspek 11.00
Huisbereide winterpaté 15.00
Mergpijp, bouillon van wintergroenten, smout 16.50
Gravad lax, mierikswortel, dille 18.50
St.-Jakobsoester, bladspinazie, jus van mosselen 18.50
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.60 euro.
Hoofdgerechten
Hutsepot, Brasvar-ribbetjes 26.00
Kalfstong, madeira, Parijse champignons 27.00
Hertenfilet, spruiten, pastinaak, gratin aardappelen 34.50
Gebakken roggevleugel, witloofsalade, verse friet 26.00
Noordzeese waterzooi, prei, wortel, bleekselder 27.50
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Oliebollen, caramel 9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.