Menukaart

To share
Brasvar perskop, Tierenteyn, augurk 14.00
Bio Sardines Millésimées 2016, bruchetta, tomaat 16.00
Patatas bravas, mojo rojo 11.50
Voorgerechten
½ Dozijn oesters "Spéciales de Gillardeau" 21.00
Velouté van waterkers, gerookte paling 11.00
Tarte tatin met bloedworst 15.00
Krokant buikspek, avocado, spitskool 15.50
Marinières van scheermessen 16.00
Sashimi van tonijn en zalm 17.50
Voorgerecht kan geserveerd worden als hoofdgerecht, mits supplement 5.00 euro.
Hoofdgerechten
Canneloni, ricotta, bladspinazie 18.00
Spicy beef wok 'FDB' 23.00
Aziatische kip, paksoi, bimi, puntpaprika 25.00
Pluma Iberico, Chantenay wortel, boontjes 28.00
Zeebaars, bouillabaisse, rouille, croutons 26.00
Skrei, waterkerspuree, vongolé 28.00
Op bestelling:
Plateau fruits de mer: 1/2 kreeft, langoustines, 1/2 dozijn oesters, kreukels, grijze garnalen, Madagascargarnalen
43.00
Dessert
Crème diplomaat, banaan 9.50

Daar wij voor onze bereidingen steeds markt verse producten gebruiken kan het gebeuren dat een bepaald gerecht niet meer te verkrijgen is.

Wij vragen uw keuze per tafel te beperken tot 4 verschillende voor- en hoofdgerechten om lange wachttijden te vermijden, waarvoor dank.